Mergi la conţinutul principal

Descarca GHIDUL cu cele 6 tendinte pentru vara 2015

Ghid tendinte Vara 2015Vara asta presimtim ca o sa faci shopping mai des. Mai ales ca pe Fashion Days a inceput deja campania Summer Sale. Asta inseamna ca mai toate colectiile de vara au reducere de pana la -70%.

TiIn acest articol venim cu cateva idei care sa-ti inspire sesiunile de shopping. Am pregatit un Ghid cu recomandari de stil pentru fiecare din cele 6 tendinte ale verii. Apasa pe imaginea de mai jos si vei avea acces la Ghid in format pdf. Il poti parcurge online sau il poti salva. De asemenea, il poti distribui si altor prietene care ar putea fi interesate. Ideea e ca ne-am gandit ca ti-ai dori un astfel de material, asa ca e al tau ;)

Ghid Tendinte Summer 15

Descarca de aici >> SUMMER '15 / TREND REPORT

Un alt pas pe care l-am facut in SHOP e sa-ti aducem pentru fiecare trend o selectie de produse. Pana in acest moment, cele mai populare trenduri sunt: Romantic Lace si Innocent White. Tu pe care din cele 6 il preferi?

Iata ce iti recomanda stilistii Fashion Days:

1/ Urban Jungle si kaki pentru a arata ca ai totul sub control2/ Sweet Pastels pentru a arata ca iti place sa fii mai copilaroasa3/ Stripes pentru a arata cat de cool esti4/ Romantic Lace pentru a arata latura ta sensibila5/ Innocent White pentru a fi cu adevarat senzatia verii6/ Black & White pentru a domina orice intalnire de business

TiIn cazul in care vrei sa descoperi o parte din echipa de stilisti Fashion Days, iti aratam un making-of al shooting-ului pe care l-am avut in studioul fotografului Alex Galmeanu. Multumiri Laurei Cosoi pentru tinutele pe care si le-a ales de pe Fashion Days pentru filmare. Toate produsele alese de ea sunt disponibile aici.

Video making-of: FulgMedia