Mergi la conţinutul principal

British Fashion Awards, mereu pentru cei mai buni

Aplauze, lacrimi de fericire si multe ocheade aruncate rochiilor superbe de pe covorul rosu. Cam asa se poate descrie atmosfera de gala de la orice decernari de premii, iar gala British Fashion Awards n-a facut exceptie. Din 1989, in fiecare an, designerii si creatorii de moda britanici sunt apalaudati si premiati la scena deschisa. Si de aceasta data, lista castigatorilor a fost destul de lunga.

Rochii lungi, vaporoase, sexy si indraznete. Actritele, modelele, cantaretele nu se dau in laturi atunci cand vine vorba sa faca senzatie, la propriu, la orice eveniment de gala, astfel ca, celebritatilor precum surorile Delevingne, Suki Waterhouse, Karlie Kloss, Alexa Chung sau Emma Watson le-au fost recunoscute meritele in lumea modei si cu aceasta ocazie au primit aplauzele si premiile fashionistilor.

Cine s-a remarcat in lumina reflectoarelor? Style Award, inmanat de Harry Styles, a mers direct la Emma Watson, considerata ambasadoarea Londrei in materie de moda, iar lui Alexander McQueen, reprezentat de Sarah Burton, frumoasa Kate Moss i-a oferit ravnitul Red Carpet Award.

Pe aceeasi lista a castigatorilor s-au aflat si Cara Delevigne, care a primit British Model Award si Nicolas Ghesqhiere de la casa Louis Vuitton, care a fost rasplatit cu International Designer Award oferit chiar de cunoscuta Charlotte Gainsbourg. Nu a lipsit nici Victoria Beckham, care a plecat acasa cu British Brand Award.

Pentru ca realizarile si contributiile in industria modei sunt extrem de apreciate, a existat si Achievement Award care a fost adjudecat de Anna Wintour careia British Fashion Council i-a recunoscut, de asemenea, meritul in lumea fashion. Nici Edward Enninful nu a fost lasat deoparte, primind Isabella Blow Award pentru contributia lui importanta in industria modei.


Credits: Getty Images.