Mergi la conţinutul principal

5 nume importante in lumea modei

 

nume importante

Unele nume importante in moda nu sunt doar cele pe care le poti vedea constant in paginile revistei Vogue sau in campanii de moda. Există, de asemenea, profesionisti care modeleaza industria din umbra si care dovedesc profunzimea unui domeniu in care nu este vorba doar despre imagine, ci si despre idei, pasiune si actiuni. Da, moda este diversa si fascinanta. Iata de ce!

Continuam seria de articole despre nume importante in lumea modei cu Demna Gvasalia, Vanessa Traina, Erik Torstensson si Jens Grede, Larissa Hoffman si Sophie Buhai. Iti propunem sa ii cunosti mai bine!

Demna Gvasalia este noul director de creatie al casei de moda Balenciaga si cunoscut ca initiatorul brandulul francez Vetements. Designerul este o figura relativ necunoscuta pentru o casa de moda celebra precum Balenciaga, CV-ul lui Demna Gvasalia este impresionant: acesta a lucrat in trecut la Louis Vuitton si Maison Martin Margiela. Asteptam cu interes prima sa colectie Balenciaga, anuntata pentru martie 2016.

nume importante

Vanessa Traina, fiica celebrei scriitoare Danielle Steel isi merita pe drept cuvant statutul de style icon si muza pentru designeri de renume. Alexander Wang si Altuzarra sunt doar doua case de moda care o considera geniala, iar Erdem Moralıoğlu conteaza intotdeauna pe flerul ei impecabil ca fashion stylist. Casatoria ei cu fotograful Max Snow a fost inclusa intr-o editie Vogue, nu doar pentru ca Vanessa a purtat o minunata creatie Givenchy Haute Couture semnata de designerul Riccardo Tisci, ci si datorita recunoasterii universale a celor doi miri in lumea modei.

nume importante

Faptul ca anumite agentii de multi-media marketing joaca un rol important in lumea modei este unul arhicunoscut. Agentia condusa de duo-ul Erik Torstensson si Jens Grede, Saturday Group, este una din cele mai apreciate, cu un portofoliu impresionant. Cei doi au lucrat pentru revista Wallpaper, Man about Town, au lansat revista Industrie si labelul Frame Denim.

Modelul Larissa Hofmann este deja celebra pentru aparitiile din ultimele sezoane. Ea a aparut deja pe copertele Vogue si Allure si a prezentat pentru case de moda celebre Channel, Dior si Dolce&Gabbana. Asteptam cu nerabdare dezvoltarea carierei sale, Larissa este cu siguranta un nume ce merita urmarit!

nume importante

Sophie Buhai este co-fondatoarea si designerul brandului Vena Cava. Ultima sa colectie este una de bijuterii sculpturale, atemporale, o linie adorata de celebritati ca Lena Dunham. Inspirate de bijuteriile de argint purtate de mama si bunica sa, modelele semnate Sophie Buhai includ pandantive in forma de ou si bratari minimaliste, ideale pentru femeia secolului 21.

Citeste si primul nostru articol din aceasta serie - 5 personalitati influente in lumea modei!


 

Imagini - Getty Images.