Mergi la conţinutul principal

Femei in online

WomenOnlineIntroVisual

A sosit primavara! Cel putin cu flori, martisoare, multe zambete… si caldura in suflet, deocamdata :)

Sunt multe motive pentru care iubim luna martie: este plina de flori, colorata, energica, vesela si asociata intotdeauna cu feminitatea, femeia si toate meritele ei.

Dintre toate, alegem sa le evidentiem pe cele din online, mediul in care ne reunim zi de zi pentru inspiratie, motivatie, stil, sfaturi, proiecte de suflet sau pur si simplu pentru o stmosfera sau o comunitate in care ne regasim.

Sigur iti vin in minte intr-o clipa exemple de femei fabuloase cu un impact semnificativ in mediul online. Fie ca sunt bloggeritele tale preferate, jurnalista cu care iti incepi diminetile, antreprenoarea de succes sau profesionistele desavarsite din domeniul high-tech, prezenta feminina are o influenta puternica in experienta si deciziile tale online.

Femeile stiu sa contruiasca comunitati, sunt pline de resurse, inteleg nevoile si preferintele audientei si sunt deschise si generoase in a impartasi informatii, experiente, sfaturi si know-how. Am ales cateva reprezentante de seama din mediul online romanesc, care vor vorbi pe scurt despre activitate si succesul lor in online,  in zilele ce urmeaza. Aici, pe blog! Stay tuned!

O primavara cu mult stil ;) !