Mergi la conţinutul principal

Women of fashion days - Laura Bunescu

Women of Fashion Days - Laura Bunescu, Director General Adjunct Extreme Riders DistributionFTD-laura

Laura este una dintre clientele fidele Fashion Days, care a acceptat invitatia noastra de a marca sarbatoarea feminitatii prin seria de interviuri Women of Fashion Days, dezvaluind cateva dintre aspectele care o caracterizeaza in privinta alegerilor vestimentare.

Descrie Fashion Days in 3 cuvinte

Extravaganta, diversitate, calitate.

Crezi ca alegerile tale vestimentare ti-au influentat evolutia personala si profesionala?

Consider importante alegerile vestimentare, mixul de materiale si culori, accesorizarea corecta, insa nu pot afirma faptul ca evolutia profesionala ar fi fost alta daca alegerile vestimentare ar fi fost diferite.

In mod cert acestea au avut o influenta pozitiva, mai ales avand in vedere ca mediul de lucru a presupus interactiune cconstanta cu oamenii. Pe de alta parte, perseverenta, asumarea greselilor si dorinta de a realiza lucruri de calitate au avut si au o influenta majora in activitatea mea profesionala.

Esti interesta de noile tendinte in fashion si iti adaptezi stilul personal in functie de ele?

Tendintele in fashion nu reprezinta o preocupare pentru mine. Daca imi place un obiect vestimentar si am nevoie de el, il cumpar, indiferent daca se afla sau nu in tendinte.

Au fost multe situatii in care am preferat sa achizitionez piese vestimentare din colectii mai old pentru ca mixul de produse vechi si noi mi s-a parut mai atractiv si mai eficient din punct de vedere financiar. Deseori am mizat pe acestea in defavoarea achizitionarii ultimelor colectii.

Care sunt top 3 piese vestimentare pe care le-ai lua cu tine oriunde?

O pereche de jeansi, un t-shirt si tenisi.

Ce element vestimentar alegi pentru a-ti pune in valoare feminitatea?

Consider ca feminitatea este definita mai mult atitudine decat de elemente vestimentare, de aceea acord o atentie mai mare modului in care port hainele si mai putin articolelor in sine.

Totusi, daca ar fi sa aleg ceva feminin, cred ca as miza pe culoarea articolului, si nu neaparat pe model. Spre exemplu, nuantele delicate de roz pudra sunt foarte actuale si reflecta din plin feminitate, chiar daca vorbim de o camasa subtire, vaporoasa, un simplu tricou sau pulover supradimensionat.