Mergi la conţinutul principal

Women of Fashion Days - Mihaela Glavan

Women of Fashion Days - Mihaela Glavan

Mihaela nu mai are nevoie de nicio introducere. Cu siguranta fiecare dintre voi purtati sau admirati minunatele ei creatii iar noi o apreciem ca una dintre cele mai dragi colaboratoare.

FTD-mihaela-glavan

Descrie Fashion Days in 3 cuvinte.

Fresh, creativ, fashionable.

Crezi ca alegerile tale vestimentare ti-au influentat evolutia personala si profesionala?

Imi place sa cred ca alegerile mele vestimentare nu au nicio legatura cu aceasta evolutie, iar evolutia in sine nu mi-a influentat alegerile vestimentare ulterioare. Intr-adevar, apreciez hainele cu design smart si imi place sa combin stilistic piese semnate de designeri romani cu basics sau hainele marilor retaileri cu articole din magazinele vintage, insa optiunile acestea tin de un stil deja conturat, de anumite tendinte cu care rezonez si de domeniul in care profesez.

Esti interesata de noile  tendinte in fashion si iti adaptezi stilul personal in functie de ele?

Tin cont de ele in masura in care rezonez cu ele, atat in stilul meu personal cat si in colectiile de incaltaminte propuse. Aleg intotdeauna doua sau trei mega trenduri in fiecare sezon si dezvolt in jurul lor. Sunt adepta slow fashion-ului, insa pot lucra la fel de bine si in directia fast fashion. Astfel, colectiile semnate de mine in exclusivitate pentru Fashion Days contin modele accesibile ca design si pret, fiind foarte versatile.

Care sunt top 3 piese vestimentare pe care le-ai lua cu tine oriunde? 

Sneakersii, ochelarii de soare si geanta tip rucsac (acum, cel cu inima din ultima mea colectie).

Ce element vestimentar alegi pentru a-ti pune in valoare feminitatea?

Rochia tip kimono.