Mergi la conţinutul principal

We want ABBA back!

ABBA

Abba_7
Abba_6
Abba_3
Abba_1

In ultima vreme, multe canale de media vehiculeaza ideea potrivit careia legendara trupa suedeza ABBA va reveni pe scena in 2014. Fashion Days este un mare fan al grupului infiintat de Agnetha, Björn, Benny si Anni-Frid in Stockholm in 1972, de aceea am creat o intreaga lista de motive pentru care credem cu tarie ca ABBA ar trebui sa revina in forta pe scena, in anul viitor.

Pentru ca Eurovision a castigat faima cuvenita dupa ce ABBA a casigat competia in 1974.

Multumita lor, majoritatea europenilor au descoperit cat de atragatori sunt suedezii. Mai mult decat atat, datorita tinutelor grupului suedez, stilul glam-rock a cunoscut ceea ce s-a numit epoza de aur, extinzandu-se peste tot in lume.

ABBA este printre putinele trupe care ramane un simbol puternic si care reuseste sa fie un adevarat liant intre generatii. Asa ca nu-ti fie teama sa organizeze o seara de karaoke Abba pentru care nu exista limita de varsta.

Chiar si dupa 30 de ani de la lansarea hitului Give me a man after midnight, acesta i-a folosit ca inspiratie Madonnei dand nastere hitului Hung up.

Si lista poate continua. Asa ca nu mai astepta, apasa butonul de play si bucura-te de cantecele tale preferate ABBA aducandu-ti aminte de cele mai reusite tinute ale grupului, vizitand galeria pe care am creat-o special pentru tine.

Photo credits: Getty Images – Evening Standard/ Keystone/ Hulton Archive/ Angela Deane-Drummond/ John Downing/ Steve Wood/ Reg Burkett/