Mergi la conţinutul principal

Un moment memorabil in studioul Fashion Days

Saptamana trecuta in timp ce lucram la articolele pentru blog am auzit tipete venind din studioul Fashion Days. Ne-am imaginat ca una dintre fotomodelele noastre si-a pictat pe fata culorile Cupei Mondiale si s-a speriat de rezultat, asa ca am plecat repede sa vedem ce s-a intamplat.

Modelele erau bine, in schimb editoarele noastre de fashion erau in extaz. Foarte incantate si bucuroase tineau in maini o pereche de pantofi deosebiti. Cand ne-am apropiat am auzit-o pe una dintre ele spunand: "Uita-te la acesti pantofi cu toc Dolce & Gabbana cu imprimeu cu leoprad, sunt minunati, nu?"

Intr-adevar, sunt! Daca esti in cautarea unei perechi de pantofi pe care sa ii porti pana la iarna, daca vremea iti permite, dar si in multe alte sezoane de acum inainte, alege pantofii leopard Dolce & Gabbana. In general, animal-printul este omniprezent in tendinte. Apare in fiecare an reinterpretat in colectiile marilor case de moda. Recent, Gucci a adaugat clasicul imprimeu de leopard o grafica noua in accente de rosu vibrant, negru si alb. In general, efectul acestui imprimeu in oricare piesa vestimentara este spectaculos si reprezinta un mod foarte elegant de a pune in lumina partea ta salbatica.

Dolce&Gabbana_12749_C10575-A3D91-MARRON_1

Cumpara acum >