Mergi la conţinutul principal

#ThinkPink

#ThinkPink

611951384

SS17 are culoarea roz in toate nuantele sale. Pe podium, designerii au transformat culoarea fresh si trendy intr-o senzatie.  Au demonstrat ca poate sa ofere un numar nelimitat de combinatii creative, un look indraznet, sportiv si rafinat, si, mai presus de toate, un look feminin.

BeFunky Collage

Valentino i-a conferit un efect sic si a folosit nuante delicate in creatiile sale cele mai sofisticate, Balenciaga, prin combinarea contrastelor puternice, a demonstrat ca aceasta culoare poate avea un impact puternic, Kenzo i-a oferit stralucire si ne-a dus cu gandul inapoi la anii '80, Bottega Veneta i-a adaugat o nota puternica prin utilizarea pe produse din piele si Lacoste,  dupa cum ne asteptam, i-a oferit un look  metropolitan si atletic, in cel mai cool sens! Cu alte cuvinte, roz este culoarea sezonului si un game-changer, indiferent de felul in care este ales sa fie purtat.

BeFunky CollageDetailsPink

Oricine poate purta roz si nu  exista foarte multe reguli atunci cand o face. Abordarea "cu cat mai mult, cu atat mai bine" face minuni in cazul acestei culori.  Poti purta doar roz, poti combina culoarea cu  piese in nuante vii (IUBIM combinatia cu rosu) sau o poti face sa para si mai atragatoare adaugand cateva accesorii indraznete. Si nu uita, la birou, merge foarte bine in combinatie cu o culoare neutra!

Vara ta este roz, oricum ai alege sa o petreci!

(Images - Getty)