Mergi la conţinutul principal

Tendinte masculine la London Fashion Week 2016

tendinte masculine

Peste 70 de designeri au prezentat la London Menswear Fashion Week creatii extravagante si originale unui public international compus din stilisti, presa, entuziasti ai modei si profesionisti in industrie. Prin urmare, acest sezon se anunta a fi unul extrem de ofertant. Sa aruncam totusi o privire asupra designerilor care ne-au atras atentia.

Iata show-urile si tendintele masculine care ne-au inspirat in cadrul London Menswear Fashion Week!

Pringle of Scotland

Tendinte masculineCasa de moda specializata in tricotaje arătat din nou ceea ce fac ei cel mai bine: reinterpretarea modelelor clasice in dungi, carouri, argyle si houndstooth. Pringle of Scotland dovedeste din nou puterea unui design clasic intr-un styling inedit, alaturi de pantaloni cropped.

Moschino

Tendinte masculineExtremele cu care ne-a obisnuit Jeremy Scott - culori puternice, neon, suprafete metalice, denim decorat prin spray-paint, printuri vibrante, modele si graffiti-uri ... cu alte cuvinte o reintoarcere in timp catre anii '80 si '90. Culorile vibrante nu sunt singurul lucru prin care se evidentiaza aceasta noua linie, croielile devin acum patchwork, colaj, structuri color block inegalabile in moda masculina.

Alexander McQueen

tendinte masculineNegru si alb, linii riguroase, piese clasice reinventate alaturi de simbolurile casei: fluture si molie - acesta a fost modul in care Sarah Burton a imaginat un gentleman britanic in anul 2016. Paleta de nuante sugereaza o eleganta traditionala, dar bijuteriile inedite ii ofera un aer cu totul grunge si rebel. Conexiunea perfecta intre extravagant si traditional Britanic o constituie totusi cobinatiile de rosu-negru-alb.

Burberry

tendinte masculine

Dedicarea pentru jachete si trench-uri impecabil croite a fost intotdeauna una dintre cele mai importante forte ale casei Burberry, astfel incat si de data aceasta au oferit un adevarat spectacol ce include cape militare, parka arctice, bombers, jachete sport, blanuri, jachete aviator shearling aviatori, jachete personalizate ... si desigur mai multe variante de trench coats. 2016 este anul in care Burberry celebreaza uniunea tuturor liniilor sale vestimentare - Burberry Prorsum, Burberry London si Burberry Brit. Suntem siguri ca indiferent de schimbarile ce vor avea loc in lumea modei, Burberry va ramane mereu o forta incredibil de puternica si constanta.

Vezi selectia stilistilor nostri, produse cheie TREND REPORT FALL/WINTER ’15!

Citeste si articolele anterioare despre tendintele feminine pentru toamna 2015:* color block* nuante pastel* vintage seventies* suprapuneri de lux* paltonul cu personalitate


Imagini: Getty Images.