Mergi la conţinutul principal

Summer escape, by Fashion Days!

Image 1_Swimwear

Vara vine la pachet cu dorinta acuta de a evada din oras. Undeva cat mai departe, pe o insula pustie sau macar intr-o statiune la mare ori, de ce nu, intr-un oras din Europa pentru un weekend. Pentru asta ar fi nevoie poate de mai multe vieti!

Pornind de la aceasta idee am construit conceptul sedintei foto SUMMER ESCAPE! Ne-am imaginat ca ai pleca din oras impreuna cu cei mai buni prieteni si un bagaj sumar. Ne-am gandit apoi ca totul este posibil: o plimbare in 2 cu barca, un party pe malul marii, un concert sau poate o amiaza petrecuta cat mai retras, in stil nomad. Toate aceastea au fost posibile la Corbu, o plaja remote, cu milioane de scoici si nisip fin.

Tinutele modelelor surprind esenta acestei veri in materie de tendinte: safari, dantela, alb, dungi, pasteluri, alb-negru sau printuri. Daca vrei sa afli mai multe despre cele mai importante 6 tendinte, vezi acest articol despre Summer Trend Report.

Image 2_All White

Image 3_Prints

Image 4_Beachwеаr

Image 5_Boho

Fotograf: Alex GalmeanuAsistent foto: Liviu BadilitaCreative director: Iulia SasMake-up artist: Mihaela VasileHair stylist: Cristina ToanaModele: Dina Kozlovka, Ana Georgescu si Andrei Andrei

Pe aceeasi tema:1/ Summer Trend Report - video; 2/ Summer Trend Report - ghidul pdf