Mergi la conţinutul principal

Style Star - Alexa Chung

Alexa Chung va fi intotdeauna o sursa de inspiratie pentru noi, vedeta britanica are un stil unic si gusturi impecabile, mixeaza branduri cunoscute si piese vintage in outfituri mereu cool. Astazi in Star Style celebram cele mai spectaculoase aparitii ale Alexei Chung!

Alexa detine deja trei titluri 'British Style Icon' oferite de British Fashion Awards si o geanta Mullberry care ii poarta numele. Doua motive suficient de puternice sa vrem sa purtam tot ce poarta ea.

Fostul model foloseste o combinatie intre ultimele piese lansate de marile case de moda si piese vintage, accesorizata intotdeauna cu o poseta foarte chic, feminina. Alexa anticipeaza tendintele, poate pentru ca unul din proiectele ei actuale este o serie de documentare Vogue - interviuri video cu designerii momentului.

Alexa Chung

Primavara si vara in New York imi este extrem de greu sa ma imbrac... stilul meu se bazeaza mult pe suprapuneri. Cand nu pot folosi suprapuneri nu inteleg ce as putea sa port. Urasc sa port lucruri sexy sau sa dezvelesc foarte mult, dar nu am alte optiuni aici.

Cool girl Alexa are mereu in dulap haine semnate Miu Miu, Chanel si Louis Vuitton dar si branduri ca Topshop, Cos si LK Bennett. Desi mutarea la New York i-a afectat alegerile, ea a pastrat semnatura care a consacrat-o stil Londonez pur – balerini, siluetele anilor '60 si croieli androgine – condimentat cu elemente semnate de designeri britanici, inclusiv Christopher Kane, Erdem si JW Anderson.

Citeste si despre cele mai spectaculoase tinute ale vedetelor in luna septembrie!


Imagini - Getty Images.