Mergi la conţinutul principal

Street style masculin la Paris Fashion Week 2016

street style masculin

Au trecut deja cateva zile de la Paris Menswear Fashion Week 2016 asa ca am avut suficient timp sa analizam toate imaginile street style si sa iti prezentam cele mai stylish tinute de pe strazile metropolei!

Nu conteaza daca te plimbi in zona magazinelor High Fashion de pe Avenue Montaigne, strabati strazile in zigzag din zona Montmartre, traverseazi Sena pe pitorescul Pont des Arts sau descoperi cartierul La Défense cu arhitectura sa in continua evolutie, exista un pic de magie de necontestat in fiecare mica parte a Parisului.

Ca de obicei in lista best dressed in imaginile de street style masculin se numara celebritati in domeniu, cum ar fi Nick Wooster , fost fashion director al Neiman Marcus si consultant pentru Thom Browne si bloggerul Charles Lam.

street style masculin

O serie de alte surprize de stil au putut fi fotografiate inainte de prezentarile caselor Lemaire, Lanvin si Dior. Lasa-te inspirat de nonsalanta stilului parizian, usor de observat in liniile masculine folosite: jachete bomber cu imprimeu, paltoane minimaliste si croieli relaxate ce exuda incredere.

street style masculin

Vei gasi inspiratie si in materialele noastre despre stil masculin la London Fashion Week 2016 si Milano Fashion Week 2016!


Imagini: Getty Images.