Mergi la conţinutul principal

Stefanel – moda italiana atemporala

stefanel

Rafinament decorativ, texturi grafice, mix&match, piese basic extrem de elegante, toate acestea definesc noua colectie Stefanel toamna-iarna 2015-16, acum disponibila pe Fashion Days. Iti aducem in premiera o emotionanta intoarcere la tendintele anilor '70, reinterpretate, desigur, in stilul unic al brandului italian!

Compania de familie fondata in 1959 este sinonima cu luxul de zi cu zi, cu stilul si calitatea italiana, brandul fiind celebru in intreaga lume pentru gama sa exclusivista de tricotaje. Cu timpul, Stefanel a crescut si a evoluat intr-un adevarat reper al stilului si al elegantei.

Noul sezon aduce aceleasi pasiuni, dar rezolutii diferite! Fiecare colectie Stefanel evolueaza o data cu tine, iar linia pentru toamna/iarna 2015 iti ofera elemente must have in garderoba. Descopera acum piese basic ce nu se vor demoda niciodata, tricotaje fine in nuante clasice, tendintele actuale ce vor fi usor de integrat in sezoanele ce urmeaza.

stefanel

Femeia Stefanel este cool, chic și cosmopolita. Ea poarta piese atemporale, de o simplitate luxurianta, cu siluete fluide care ii accentueaza starea de spirit!

stefanel

CUMPARA ACUM >> STEFANEL F/W 2015