Mergi la conţinutul principal

SPRING MUST-HAVE. Accesorii high-glam M by Maiocci

Featured-MbyMaiocci

Primavara prinde viata cu accesorii in voga semnate M by Maiocci. Pe masura ce vremea de afara se incalzeste, bijuteriile inspirate din natura, au puterea de a transforma chiar si cele mai basic tinute in adevarate declaratii de stil.

De la piese de inspiratie arhitecturala la piese statement cu forte de schimbare radicala a tinutelor tale, M by Maiocci te surprinde si in aceasta primavara cu o colectie de accesorii sic.

Pentru a te introduce in universul sofisticat al accesoriilor apreciate la nivel international de catre celebritati, iti prezentam astazi, colierul impletit si decorat cu flori diamant, care este deopotriva versatil si elegant. Stilistii nostri iti recomanda purtarea acestui accesoriu cuceritor cu o rochie cu imprimeuri florale pentru tinuta unei seri perfecte. In schimb, pentru a adauga stralucire tinutei tale de zi, asocierea colierului cu o camasa alba este ideala.

M by Maiocci imagineaza si creeaza cele mai inspirate accesorii... convinge-te si tu, colectia este acum pe Fashion Days.