Mergi la conţinutul principal

PREVIEW: Campania noastra toamna-iarna 2014!

Multe schimbari importante au avut loc in acest an la Fashion Days!

Iti reamintim ca:

Platforma noastra online are un design mult mai stilat; Tot ceea ce cauti gasesti rapid si usor prin noul meniu de navigare in site cu posibilitati de filtrare avansata a produselor; Acum ai la dispozitie colectiile de sezon ale celor mai cool branduri internationale; Am lansat noua noastra aplicatie pentru iPad si urmeaza sa o lansam pana la sfarsitul anului pe cea pentru sistemul de operare Android.

Ne-am dorit, de asemenea, sa intampinam noul sezon cu o infatisare complet noua. Astfel, dupa saptamani de cautare intensiva a celor mai cool trenduri, casting de modele, multe sedinte de creatie si zile fierbini de shooting suntem mandri sa iti prezentam primele imagini ale campaniei noastre pentru sezonul toamna-iarna 2014.

Fashion Days FW14 - Comforting soft wool

Urmand mottoul care ne ghideaza activitatea – “Every day is a Fashion Day”, noua noastra campanie surprinde momente din viata cotidiana invaluite de moda si imbogatite de un stil personal puternic care transpune mult mai mult decat o tinuta de sezon.

Fashion Days FW14 - Athletic & Dynamic

Inspirati de aceste imagini, am creat o selectie limitata de haine esentiale pentru femei si barbati. Intra pe fashiondays.ro  pentru a le descoperi pe toate!


Photography by Alex Galmeanu for Fashion Days.