Mergi la conţinutul principal

Piesele preferate ale noului sezon - Roxy & Quiksilver

insert 1

Vara s-a sfarsit dar ne bucuram in continuare de zilele ei calduroase! Iar daca sunteti adeptii stilului vesel, colorat, nu numai ca este inca potrivit temperaturilor dar noul sezon vine cu numeroase alte posibilitati! Ganditi-va la toate acele noi articole adaugate peste tinuta voastra si la varietatea acesoriilor!

Nimic mai potrivit decat spiritul tanar al brandurilor Roxy si Quiksilver pentru a aduce veselia si culorile in noul anotimp! Si cum trendul athleisure este unul dintre cele mai hot ale momentului, am ales cateva item-uri din colectia toamna-iarna 2016: colanti pentru yoga, pantofi sport, rochii de tennis, tricouri polo si bentite sport introduce in streetwear!

De ce ne plac asa tare Roxy & Quiksilver?

Pentru ca imbina stilul cu functionalitatea in cel mai placut mod si au facut-o de la bun inceput! Acesta este si fundatia pe baza careia au fost dezvoltate cele doua branduri.

QUICKMen

Quiksilver, un brand influent de lifestyle ofera tinute sport pentru cei cu spiritul intodeauna tanar! Printr-o abordare fresh a ceea ce reprezinta stilul “cool”, combina elemente hip cu functionalitate, tehnologie si fitness. Ofera deopotriva piese pentru atleti profesionisti si tineri fashionistas.

M - insert (2)

Astazi, Quicksilver continua sa depaseasca limitele si sa inspire oameni de toate varstele in cautare de noi aventuri. Brandul sora, Roxy, este cunoscut pentru un design iesit din tipare, cool, reprezentant raspunsul la nevoile femeilor pentru itemuri sport si stilul sport zilnic. Indraznet, cu incredere de sine, frumusete naturala, plin de viata sunt atributele care definesc spiritul Roxy cel mai bine!

insert 4

Nu rata: Colectia Roxy , Colectia Quicksilver