Mergi la conţinutul principal

Persol - ochelarii vedetelor

Persol – ochelarii lui Steve McQueen, Paul Newman, Cary Grant, Daniel Craig, Ryan Gosling, Leo DiCaprio, Kate Moss, Emma Stone, Zoe Saldana…. si lista este lunga pentru ca e greu sa gasesti un superstar care nu ii poarta! Si asta pentru ca sunt prea tari si bine facuti… “in Italy”, bineinteles!

Persol – tradus chiar “pentru soare” – a devenit de fapt legenda vie a ochelarilor facuti in Italia – aproape un secol de excelenta si maiestrie, un mix perfect intre estetica si tehnologie, care fac din acest accesoriu unul cu adevarat valoros. Nu degeaba este brand-ul preferat al vedetelor! Mai mult, folosesc cele mai bune materiale si cele mai avansate lentile de pe piata, inclusiv polarizate, cu anti-reflex sau fotocromatice.

Cauti sa faci un statement prin alegerea ta de ochelari? Nu cauta mai departe, cu Persol mergi la sigur iar acum ii gasesti chiar la noi in shop: aici! Taietura deosebita, detaliile metalice, atitudinea cool si calitatea acestora te vor deosebi cu siguranta de multime. Pe scurt, poti arata la fel ca Leo investind intr-o pereche!

Selectia noastra:

Ochelari maro cu galben, 1090 RON Ochelari de soare negri, 789 RON Ochelari de soare maro Havana cu auriu rose, 999 RON Ochelari negri cu argintiu, 879 RON Ochelari de soare negri cu lentile polarizate, 1290 RON

Persol are o “filmografie” bogata, avand o poveste de iubire magica si speciala cu lumea cinema-ului, cunoscuta de altfel de noi toti. Insa, multe vedete au ales Persol nu numai pentru filmari ci si in stilul lor zilnic , devenind promoteri spontani ai brand-ului.

Am ales cateva dintre cele care au introdus accesoriul in tinuta lor street style:

Kristen Stewart @ Cannes Film Festival

Kristen Stewart @ Cannes Film Festival

Kate Moss in Londra

Kate Moss in Londra

Andrew Garfield & Emma Stone In New York

Andrew Garfield & Emma Stone In New York

Zoe Saldana

Zoe Saldana

Imagini: Getty Images