Mergi la conţinutul principal

Paris Fashion Week SS16

Oh Paris… e timpul sa urmarim spectacolul modei franceze in cadrul Paris Fashion Week SS16!

Parisul este intr-adevar orasul in care arta prinde viata, tendintele apar in fiecare zi pe strada si in atelierele caselor de moda si locul in care vei gasi ceva nou si interesant in fiecare colt. Nu conteaza daca te plimbi in zona magazinelor High Fashion de pe Avenue Montaigne, strabati strazile in zigzag din zona Montmartre, traverseazi Sena pe pitorescul Pont des Arts sau descoperi cartierul La Défense cu arhitectura sa in continua evolutie, exista un pic de magie de necontestat in fiecare mica parte a orasului. In Paris oamenii respira practic dragoste, design, muzica, literatura sau moda ... este un loc in care artisti din toata lumea se vor simti ca acasa. Pentru a ilustra, iti aducem un citat clasic al celei mai celebre creatoare de moda din lume:

La Paris, moda e in aer, vantul o transporta, o respiram, e in cer si pe macadam. (Coco Chanel)

Nu e de mirare ca a devenit cea mai importanta capitala a modei in secolul al 20-lea. Orasul in care s-au nascut atat de multe stiluri artistice, Louis IVX, Maria Antoaneta sau Christian Dior, locul unde sa nascut 'haute couture' devine centrul lumii modei intr-un mod natural.

Trebuie sa afli ca Paris Fashion Week este cea mai asteptata saptamana a modei si in acelasi timp cea mai mare, deoarece marile case de moda isi prezinta colectiile pentru sezonul urmator: Louis Vuitton, Christian Dior, Balmain, Lanvin, Balenciaga, Sonia Rykiel, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen si desigur Chanel.

Iata cateva imagini din cadrul Paris Fashion Week FW15, look-uri spectaculoase pentru toamna/iarna 2015 semnate Chloe, Lanvin, Chanel si Balmain.

Paris Fashion Week

Abia asteptam sa vedem spectacolul prezentarilor pregatite pentru sezonul de primavara/vara 2016, vom urmari evenimentele de la Grand Palais, Tuileries si strazile frumoase ale Parisului. Urmareste The Daily Issue pentru noutati din cadrul Paris Fashion Week SS16!

Suntem curioase care este primul lucru pe care l-ai face in calatoria ta la Paris? Spune-ne in comentarii mai jos!

Paris Fashion Week SS16

CUMPARA ACUM >> STYLE AND THE CITY PARIS >> Selectie pentru FEMEI >> Selectie pentru BARBATI


Imagini - Getty Images.