Mergi la conţinutul principal

Manifest Black Friday

Anul acesta de Black Friday nu trebuie sa te lupti cu multimea pentru a prinde cele mai bune oferte, Fashion Days ti-a pregatit o sesiune extraordinara de shopping online! Cu un click si indiciile potrivite poti avea parte de reduceri senzationale in timp ce te bucuri de confortul casei tale.

Anul acesta suntem hotarati sa te transformam intr-un adevarat fashion detective pentru un weekend, un detectiv cu abilitatile necesare pentru a descoperi si profita de cele mai cool reduceri!

UN ADEVARAT FASHION DETECTIVE este mereu atent la detalii

UN ADEVARAT FASHION DETECTIVE gaseste mereu indicii importante

UN ADEVARAT FASHION DETECTIVE stie ce vrea si cum sa obtina ce vrea

UN ADEVARAT FASHION DETECTIVE are o pasiune pentru moda

UN ADEVARAT FASHION DETECTIVE adora un mister bun

UN ADEVARAT FASHION DETECTIVE se bucura de un noile tendinte

Esti un adevarat fashion detective? Nu ramane in umbra, dovedeste-ne talentul tau! Rezolva cel mai grozav mister de shopping si vei avea parte de cele mai bune oferte - discounturi de pana la -90% la peste 1000 de branduri si 600 000 de produse. Gaseste indiciile folosind filtrele si optiunea de cautare in shop!

Black Friday incepe la 00:00 in shop. Indiciu special: profita de cele mai bune oferte in sesiunea de shopping disponibila EXCLUSIV pe mobil, incepand cu ora 20.00. Descarca AICI aplicatia noastra si vei avea acces exclusiv la toate ofertele!

Intra in shop si prinde cele mai bune oferte inaintea tuturor - doar prin aplicatia noastra pentru mobil!