Mergi la conţinutul principal

#LUCKY13: shopping la drum de seara

RO-FBpost (1)

Azi e 13! Unii ar spune ca este zi cu ghinion si chiar am fi tentati sa ii credem. Asta pentru ca e luni, a plouat, soarele n-a mai stralucit ca in weekend ;) Ca sa nu cadem in melancolie si visare, iti aducem o campanie senzationala: #LUCKY13.

Facem din 13 Iunie o zi norocoasa pentru shopping.De la 19:00 la 8:00. Treisprezece ore de shopping. Preturi speciale pentru 60 000 de produse.Noaptea alba Fashion Days.

Ce ne-am cumpara noi din campania #LUCKY13? Pentru un eveniment am miza pe rochia roz United Colors of Benetton (redusa cu 65%), pentru birou votam cu rochia neagra Vero Moda (redusa la doar 149 Lei), iar pentru interviu pe bluza alba din vascoza Mexx (redusa cu 61%). Ahh, si la capitolul genti ... alegem geanta corai FURLA pentru serviciu, plicul Just Cavalli franjurat pentru ocazii speciale si geanta Lacoste in albastru bland pentru mare.

collage_w

collage_bags

collage_m

CUMPARA ACUM > LUCKY13 pentru EA / pentru EL

https://www.youtube.com/watch?v=pJbL1I-wix4

Vedetele din video sunt colegii nostri din Fashion Days. O parte mica din echipa mare. Pare ca ne-am inspirat de la EURO 2016 - si acolo se fac poze cu marile echipe ;) Ei bine, daca tot am amintit de fotbal, Hai Romania!

Good #LUCKY13