Mergi la conţinutul principal

London Fashion Week SS16

London Fashion Week SS16

Acum ca New York Fashion Week s-a incheiat, ne pregatim cu incantare sa urmarim capitala regala a modei de pe celalalt mal al Atlanticului. Noi abia asteptam sa vedem ce noi tendinte pentru primavara 2016 va avea de oferit London Fashion Week! Tu?

In orasul cosmopolit, cunoscut pentru spectacolele de teatru, pubs si vreme mereu capricioasa, londonezii stilish si desigur celebra familie regala, moda este mereu altfel decat in orice alta parte a lumii. Londra este una din cele mai incitante si inspirationale orase din lume pentru artisti, designeri, lumea modei si entuziastii street style.

London Fashion Week SS16

Citeste review-ul nostru pentru London Fashion Week >> tendintele pentru toamna/iarna 2015!

Saptamana modei din Londra este intotdeauna excentrica si ofera diversitate creativa celor care participa. Alexa Chung marturiseste:

London Fahion Week este mereu diferita. Comparata cu strictetea New Yorkului, Londra pare libera de constrangerile comerciale si ramane fidela procesului creativ, originalitatii din street stye si mai ales isi pastreaza simtul umorului.

Urmareste LIVE show-urile ce incep chiar astazi, pe site-ul oficial LondonFashionWeek.co.uk!

Suntem cu totul de acord cu cuvintele Alexei. Este orasul artistilor liberi si a designerilor cu individualitate: Vivienne Westwood - Queen of Punk sau Gareth Pugh. Londra ofera mereu surprize incantatoare in timpul fashion week si este locul in care se prezinta unul din cele mai asteptate show-uri de moda al anului - Burberry.

Jonathan Saunders, Paul Smith, Mary Katrantzou, Temperley London, Christopher Kane si Topshop Unique sunt alte nume ale caror prezentari pe catwalk le asteptam cu nerabdare.

Urmareste The Daily Issue pentru noutati din cadrul London Fashion Week SS16!

London Fashion Week SS16

Descopera selectia noastra STYLE AND THE CITY LONDON - piese cheie in stilul orasului de pe Tamisa!


Imagini - Getty Images.