Mergi la conţinutul principal

Levi's 501® blugi clasici iconici

banner_blog

Tu cate perechi de blugi ai in garderoba? Te intrebam pentru ca noi tocmai ce ne-am dat seama de un lucru. Daca ar fi sa nu ai blugi deloc, sa stii ca nu e sfarsitul lumii. Poate ca stilul tau e dat de rochii si pantaloni office. Chiar si asa, noi tot am incerca sa te convingem ca blugii Levi's 501 rescriu istoria cu fiecare nou model.

Investeste in prima ta pereche de blugi!  O sa vezi ca atitudinea ta se schimba usor, vei fi mai relaxata, vei merge mai vioi si vei sta picior peste picior mai rar. In urma cu 140 de ani, blugii au fost creati pentru a fi purtati de barbatii din clasa muncitoare din vest. Mineri, cowboys si fermieri purtau de dimineata pana seara astfel de pantaloni. Acum blugii sunt unisex, iar emanciparea femeilor a facut ca aceasta piesa vestimentara sa devina iconica.

9_28_27_2

Daca esti in categoria femeilor cu mai multe perechi de blugi, atunci stii ca Levi's 501 a generat un adevarat cult. Pentru tine spunem doar atat: profita de reducerea de pana la -54%. Tu stii ca poti purta Levi's si la job si in restul timpului! Un motiv evident sa-ti alegi o pereche noua de blugi ... a.c.u.m. ;) Campania este aici!

10_24_20_2

5_26_22_2