Mergi la conţinutul principal

Lenjerie de lux: Wolford

Te-ai simtit vreodata atat de confortabil in lenjeria ta intima incat sa uiti complet ca o porti? O piesa care sa te acopere si sa te protejeze, dar in acelasi timp sa iti dea un sentiment complet de libertate? Raspunsul este Wolford - lengerie de lux.

Daca nu ai mai auzit de compania austriaca Wolford, trebuie sa stii ca anul viitor va sarbatori 65 de ani de existenta. Este brandul lenjeriei intime si al ciorapilor de lux care de-a lungul timpului si-a extins productia la colectii de haine, costume de baie si accesorii. Ca sa te convingi de calitatea incontestabila a acestui brand de traditie, iata ce spune Martina Brown, specialistul in marketing al companiei:

"Cand vine vorba de ciorapi de lux, suntem intr-atat de indrazneti incat sa afirmam ca nu avem un concurent, va pot spune si de ce - pentru ca dezvoltam in-house produsele cu ajutorul unor masini inovatoare. Suntem foarte atenti la calitate. Inovam in permanenta si lucram la modificarea masinilor noastre astfel incat sa fim mereu cu un pas inaintea competitorilor nostri".

Ce este mai dorit si mai senzual decat un set de lengerie Woldford? Poate doua seturi. Simte-te mai eleganta ca niciodata, imagineaza-te in cea mai luxoasa versiune a ta si acopera-ti corpul cu atingerea catifelata a dantelei din minunatele seturi de lenjerie de lux Wolford! Ce-i drept, meritam sa ne rasfatam!