Mergi la conţinutul principal

La multi ani, George Clooney!

Astazi e ziua lui George Clooney! E foarte posibil ca in viata multor femei sa fi fost un moment cand mutrisoara acestui actor chipes sa fi adus cateva suspine. Acum are 54 de ani, e si casatorit, deci ... slabe sanse ;) George Clooney e cunoscut ca fiind actor, producator si regizor. A castigat de 3 ori la Golden Globe si 2 ori la Gala Premiilor Oscar (o statueta ca actor, pentru rolul secundar din Syriana si o alta ca producator, pentru Argo). In afara acestor filme, l-am mai vazut in Three Kings, Ocean's Eleven, Up In Air, The Descendants, The Ides of March, The Monument Men.

610

Inainte sa fie cunoscut de toate femeile din lume ca actor, George Clooney a facut tot felul de chestii care sa-i asigure ziua de maine: a vandut pantofi, asigurari, piese de constructii si tutun. S-a descurcat! Acum, daca e sa recunoastem ceva in ceea ce il priveste, e faptul ca nu da gres cu tinutele. Stilul lui e clasic, cu piese de baza in culori moderate (negru, gri, antracit) pe care le combina cu camasi albe impecabil ca in reclame ;) Ce ne mai place la el e ca nu exagereaza prea mult in directia cravatei, asa ca merge pe lookuri lejere, in stil italian.

57500091

Ultima chestie despre el, poate si cea mai frumoasa, e ca sustine activ cauze umanitare. Se implica in lupta impotriva saraciei si pentru respectarea drepturilor omului in Darfur si Sudan. Inca din 2008 este ambasador al pacii pentru ONU. De asemenea, sprijina Crucea Rosie, UNICEF, World Food Program si alte cateva zeci de proiecte caritabile, deci ... jos palaria mister Clooney!


Credits: Getty Images.