Mergi la conţinutul principal

Imprimeul in dungi – mereu in tendinte

Imprimeul in dungi, in forme si nuante diferite, devin un must wear in sezonul de toamna/iarna 2015, de aceea ti-am pregatit un mic ghid de stil!

Ai deja o noua piesa favorita cu imprimeu in dungi pentru acest sezon? Daca nu, avem cateva ponturi utile pentru cum vei putea purta acest imprimeu in cel mai bun mod, ilustrate in galeria foto de mai sus cu exemple din lumea high fashion!

Tendinta sezonului catre imprimeurile in dungi este evidenta, nu doar ca anexa a trendului Color Blocking ci de sine statator. Adori tendinta color block? Atunci alege o piesa vestimentara cu imprimeu in dungi late si culori puternice!

imprimeul in dungi

Dungile diagonale sunt o alta optiune pentru cele care nu vor sa incerce imediat cel mai indraznet look din paleta trendului. Garderoba ta va fi incantata sa primeasca o infuzie de modele noi pentru toamna!

Imprimeul in dungi este unul din putinele care se pot mixa cu alte tipuri de imprimeuri. Alege un top cu imprimeu in dungi si poarta-l cu o fusta sau un pantalon cu imprimeu gingham, buline sau paisley. Secretul unei combinatii invingatoare este coordonarea nuantelor din imprimeurile alese.


Imagini - Getty Images.