Mergi la conţinutul principal

Sombre sau ombre hairstyle?

Ceea ce poate parea o greseala de scriere a devenit in prezent cel mai cool trend de hairstyle. Sombre a inlocuit stilul ombre - tehnica de decolorare a parului doar pe lungime si la varfuri pentru a obtine un degrade luminos.

Ce inseamna si ce presupune stilul sombre?

Cuvantul in sine este format prin alaturarea cuvintelor soft si ombre, ceea ce sugereaza o variatie usoara a stilului ombre. Daca ii ceri stilistului tau un look sombre, trebuie sa stii ca vei obtine o schimbare a culorii parului tau cu 2-3 nuante mai deschisa decat cea de la radacinilor. Stilul ombre presupune o schimbare mult mai radicala cu pana la 5-6 nuante.

Desi pare un look mai mult pentru blonde, noi credem ca este in continuare o optiune buna si pentru brunete.  Cu stilul sombre acestea isi pot imbogati culoarea parului cu nuante delicioase de auriu, caramel si miere.

Un lucru este sigur despre sombre: arata mult mai natural decat stilul ombre. Priveste fotografia de mai jos: ce preferi? Stilul ombre al Ninei Dobrev (stanga) sau stilul sombre pe care-l poarta Shay Mitchell (dreapta)? Vezi diferenta in contrastul dintre radacina parului si varfuri.

Nina-and-Shay

Deci, te-ai decis? Vei incerca stilul sombre in acest sezon? Lasa-ne un comentariu si spune-ne care iti place mai mult! Descopera si alte noi tendinte in hairstyle  aici. 


Credits: Getty Images