Mergi la conţinutul principal

Haine mereu noi cu Perwoll

Cu Perwoll te poti bucura cat mai mult timp de piesele tale preferate de pe Fashion Days. Vezi mai jos instructiuni specifice pentru toate articolele pe care le iubesti si vrei sa le pastrezi in stare buna cat mai mult timp - rochii, tricotaje, piese sport, denim si camasi cool cu care te mandresti cu fiecare ocazie! 

Bucura-te de cumparaturi, de restul are grija Perwoll! 
Iata cateva modalitati prin care chiar poti face o diferenta pentru a avea haine mereu noi!

 Haine mereu noi!

√  Spala corect

In primul rand, spala doar atunci cand este necesar - vei economisi apa si detergent. Si pentru ca hainele sa ramana frumoase pt mai mult timp, alege un detergent special, care sa aiba o formula mai delicata, care sa nu atace tesatura in timp.

√  Sorteaza cu grija

Sorteaza hainele in functie de culoare sau in functie de tipul tesaturii, inainte de fiecare spalare. Fiecare tip de haina nevoie de o alta modalitate de ingrijire. 

√  Renunta la uscator

Functia de uscare la masina folosita timp de doar sase luni din an utilizeaza aceeasi energie ca un Prius intr-o calatorie lunga de 2896 de kilometri. Un consum oarecum inutil, mai ales cand te gandesti la agatarea hainelor la uscat ca la ceva chiar relaxant, desprins parca dintr-o scena de film italian. Chic, nu-i asa? 

√  Spala la rece 

Seteaza masina de spalat la „rece” pentru a economisi energie si a ajuta hainele sa traiasca un pic mai mult (caldura poate descompune fibre foarte usor). Perwoll actioneaza incepand de la 20 de grade Celsius, asa ca vei putea folosi programe de spalare cu apa rece sau calduta, care ajuta la prevenirea patrunderii in atmosfera a 500 kg de CO2 in fiecare an. 

√  Refoloseste, doneaza si recicleaza

Hainele pe care nu le mai iubesti pot avea o viata noua. Tricourile vechi din bumbac pot fi folosi la curatenie,  hainele in stare buna pot fi donate, iar cele din fibre mixte pot deveni cu totul alte articole vestimentare, prin centrele si programele locale de reciclare.  Exista nenumarate optiuni aproape de tine, doar intreaba-l pe Google!