Mergi la conţinutul principal

Gene false fara batai de cap

Azi iti vom explica cum sa aplici gene false fara batai de cap! Intreaga operatiune va decurge fara probleme daca...folosesti un adeziv care nu lasa urme si astepti aproape un minut pana la aplicare. Acesta este sfatul fara de care orice incercare de a le aplica ar da gres. Si nu e nimic mai neplacut decat sa te trezesti ca inainte de a pleca la petrecere, fie nu ai lipit bine genele, fie adezivul nu este transparent si creeaza o imagine de nedorit.

Genele false sunt preferate de foarte multe femei pentru ca accentueaza privirea, iar machiajul este mult mai mult pus in valoare. Ca sa obtii un efect WOW, trebuie ca genele sa aiba o oarecare forma naturala, astfel incat este indicat ca in coltul exterior ele sa aiba o lungime medie, in timp ce in coltul interior al ochiului sa fie mai scurte. Inainte de a le aplica, masoara si taie geana falsa la coltul exterior, daca este nevoie, astfel incat sa se potriveasca la lungime cu linia ochiului. Stii foarte bine ca o geana falsa prea lunga inteapa, este incomoda si bineintele, inestetica. Pasii pentru a aplica genele false sunt simpli, dar intreaga operatiune necesita multa atentie.

Retuseaza genele false la cateva minute dupa aplicare

Inainte sa aplici genele false, nu te sfii sa folosesti un creion dermatograf pentru a trasa linia de-a lungul ochiului si incearca sa nu plasezi linia genei false peste linia creionului. Adezivul se aplica, cu un betisor, pe banda genei false, astfel incat sa fie repartizat egal pe toata lungimea acesteia, de la un capat la celalalt. Insista la capete, pentru a evita situatiile in care genele se desprind dupa scurt timp. Dupa ce ai aplicat adezivul, lasa-l sa se usuce aproximativ un minut si apoi aplica genele. Ca sa fii sigura ca se lipesc perfect, tine apasat cateva secunde, la colturile ochiului si asteapta cateva minute bune pana sa incepi sa faci retusurile necesare, cum ar fi aplicarea unui strat de mascara, care face mixul perfect intre genele naturale cu cele proaspat aplicate, sau a unui eyeliner care-ti va evidentia si mai mult privirea. Dupe terminarea petrecerii, cand doresti sa renunti la genele false care te-au facut regina balului, ai mai putini pasi de urmat. Prinde cu grija banda genei false la coltul exterior si trage spre interior pana cand se desprinde in totalitate.1

2

3

4

5

6