Mergi la conţinutul principal

FASHIONABLY ON TIME!

UBER

Te pregatesti de un weekend in Bucuresti? Ei bine, daca ai chef sa iesi in oras, iti facem o recomandare: cheama un UBER! In felul asta ajungi confortabil si in siguranta unde vrei tu!

Foloseste codul FashionDays si ai prima cursa gratuita, in limita a 30 lei atunci cand iti faci cont aici: https://get.uber.com/go/FashionDays

Parteneriatul este valabil pana la finalul lunii August, asa ca ai tot weekend-ul la dispozitie, plus inca o luna ;)

In caz ca nu ai nicio idee despre ce ai putea sa faci in oras, uite cateva evenimente: festivalul Rock the City in Piata Constitutiei, Marele Picnic Shorts-Up din Gradina Botanica sau Zilele UNTEATRU.

In fine, poti iesi in oras chiar si fara un plan clar. Inspiratia vine din mers sau via Uber Weekend Destinations. Adica, mergi cu Uber in locatiile detaliate aici si beneficiezi de reduceri sau produse gratuite la destinatie. Iar dupa prima calatorie gratuita, orice drum la una din locatiile Uber Weekend Destinations iti aduce 20% discount din valoarea cursei.

collage_uber_w

Stilistul nostru iti recomanda pentru o iesire seara, o tinuta eleganta cu accente contemporane: rochie New Look / sandale Guess / geanta Love Moschino si ceas Police. In link regasesti toata selectia de produse pe care ti-o propunem.

Din experienta noastra, Uber inseamna sa calatoresti in masini curate, fara sa te tocmesti pe cat ai de platit pe km si fara sa fie nevoie sa lasi bacsis. Iar cei 30 de lei par sa fie suficienti ca sa traversezi tot orasul.

Speram ca ti-am facut o surpriza frumoasa! Distractie placuta!