Mergi la conţinutul principal

Eveniment lansare TIME TO CHANGE, by FASHION DAYS

FTD_ttc

Primavara asta am tot vorbit despre schimbare. Am lansat colectiile noi SS16 asa ca era firesc sa discutam despre schimbare de stil si despre ce provocari aduc Trendurile acestui nou sezon. Ca sa ducem provocarea pana la capat ne-am dat intalnire la Maison 13 cu prietenii Fashion Days din lumea modei online si offline. Bloggeri, editori de moda si ziaristi au acceptat provocarea noastra si pentu o clipa s-au gandit la ce anume ar schimba in stilul lor vestimentar. Noi ne-am gandit ca cele mai simple optiuni ar fi sa porti o culoare noua, buline sau tocuri. Ne-au placut mult si mesajele gandite de invitatii nostri. Unele dintre ele chiar au fost creative si ne bucuram ca au avut inspiratie:

As purta rochii albe As purta numai costume de baie As purta noroc As purta fericireas purta_6as purta_5as purta_4as purta_3as purta_2as purta_1

Vezi tot albumul cu imagini de la eveniment pe FB (aici si aici).

Imaginile sunt facute intr-o cabina special conceputa pentru evenimentul Fashion Days de fotograful Alex Galmeanu impreuna cu scenograful Adi Cristea. De ce aceasta cabina atipica, nemaivazuta in Romania pana acum? Ei bine, pentru ca Time to change e un exercitiu pentru felul tau de a vedea lucrurile. Concret, am vrut sa-ti aratam ca din momentul in care iti spui ca ai face o schimbare in stilul tau, ar fi minunat ca aceasta promisiune sa se vada respectata pentru tot restul zilelor. Oamenii de stiinta spun ca o schimbare se intampla doar daca e repetata minim 21 de zile. Asadar, ce se vede in imaginile de la eveniment ar putea fi ilustrarea unei promisiuni luata in serios ;) Mai departe, e doar alegerea ta daca accepti provocarea noastra pana la capat.

collage_TTC

Ideea de schimbare a fost replicata si in alte elemente din design-ul evenimentului. Bufetul a fost propus de prietenii de la RAWZ si a inclus preparate raw. Poate ca prea putini am incercat pana acum mancare raw-vegana. Am profitat de ocazie si am testat. Ne-au placut branzica din caju cu stickuri de legume si desertul cu ciocolata si visine asezat mirific intr-un mini ghiveci de flori.

collage_TTC3

collage_TTC_2

Partenerii nostri au fost: Alex Galmeanu, Domeniile Samburesti, Dove, Rawz, Guliver, eMAG, World Class. Muzica: DJ Khidja

Tu ce Ai purta primavara asta? daca ar fi sa intri in provocarea noastra TIME TO CHANGE?

CUMPARA din SPRING SALE > pentru EA > pentru EL