Mergi la conţinutul principal

ESPRIT SS16 - ImPerfect

collage_ESPRIT

Cand dansezi nu exista 2 miscari identice. Aceasta idee a stat la baza campaniei #ImPerfect lansata de ESPRIT pentru colectia SS16. Muzica tehno - o selectie 'clasica' pentru cineva de peste 35 de ani - e numai buna pentru a improviza pasi de dans. Nu e nicio rigoare asa ca fiecare se poate 'prosti' in stilul propriu ;) In fond, sa fii ImPerfect inseamna sa fii PERFECT in felul tau unic.

https://www.youtube.com/watch?v=hKi_xgiHRKM

Ai apucat sa vezi noua colectie ESPRIT de pe Fashion Days? Sunt peste 200 de produse pentru femei. Ne-am uitat atent si sunt cam toate piesele esentiale. Ne-a ramas inima la sneakers si tricotaje. Daca esti in cautare de ceva clasic, pune bifa pe rochiile ESPRIT.

esprit_w_3esprit_w_1esprit_w_2

In colectia pentru barbati sunt peste 100 de produse. Crede-ne pe cuvant: gasesti acolo tot ce-i trebuie unui barbat pentru o garderoba noua de primavara: jachete si camasi elegante sau casual, jeans si pantaloni eleganti si ... desigur multe tricouri, cat mai colorate.esprit_m_2esprit_m_3esprit_m_1

Incheiem cu cateva argumente in favoarea ESPRIT. Ne plac produsele lor pentru ca vorbesc despre un stil relaxat. Felul in care combini o rochie cu o haina tricotata sau cu o pereche de sneakers te ajuta sa atragi atentia. Colectia a trecut prin filtrul tendintelor actuale asa ca da, vei fi apreciata pentru alegerile tale.

CUMPARA ACUM >> ESPRIT SS16 Femei CUMPARA ACUM >> ESPRIT SS16 Barbati