Mergi la conţinutul principal

DIESEL - denim legendar

diesel

Diesel, unul din cele mai populare branduri din lume dedicate denimului, s-a nascut in 1978. Renzo Rosso si fostul sau sef, Adriano Goldschmied, au fondat acest brand din pasiune pentru moda si din dorinta de a sparge tiparele si de a merge impotriva tendintelor. Acum poti investi in denim legendar si lenjerie cool pe Fashion Days, cu discount de pana la -50%!

In 1988 productia Diesel s-a extins la linii vestimentare pentru femei si barbati, parfumuri, ochelari de soare, lenjerie intima, incaltaminte, produse din piele, o colectie pentru camin, precum si colectiile Diesel Black Gold, Diesel Kid, si 55 DSL (divizia sportiva).

Mereu fidel filosofiei sale de a schimba lumea prin moda, Diesel a devenit marca unui stil de viata. De-a lungul anilor, acest lider al denimului a lansat tendinte, prin colectiile sale mereu impresionante. In 2008, o linie speciala de denim a fost creata in colaborare cu Adidas, si o editie limitata de 500 de masini a fost lansata in colaborare cu Fiat. O alta colaborare pentru o colectie denim la Karl Lagerfeld Gallery a adus si mai multa popularitate brandului in 2002.

Astazi, produsele brandului sunt disponibile in aproape 80 de tari, mentinand acelasi standard inalt. Estetica street style si totodata glamour a brandului face deja parte din cultura urbana a tinerilor din intreaga lume.

CUMPARA ACUM >> PENTRU EA

diesel

diesel

CUMPARA ACUM >> PENTRU EL

diesel

diesel