Mergi la conţinutul principal

DESCARCA GHIDUL CU CELE 8 TENDINTE PENTRU SS16

TR-TDI-FTD

Industria modei e uneori blamata pentru ca se ia prea tare dupa trenduri! Ei bine, in ceea ce ne priveste pe noi, e greu sa ignoram trendurile. E o doza de curiozitate care ne face in fiecare sezon sa privim cu atentie toate colectiile noi.

Asa ajung stilistii si editorii nostri sa cunoasca foarte bine toate produsele. In plus, ei au capacitatea de a identifica trenduri la nivel aplicat. Adica in cazul de fata, Trend Report SS16 include chiar produse pe care noi le avem in shop si mizam pe ele ca vor fi la mare cautare. Doar ca sa-ti faci o idee, iti spunem ca sezonul acesta se vor purta iar dungile (si e foarte bine pentru ca e destul de greu sa nu le iubesti). Ca o noutate a sezonului am aduce in discutie culori inspirate de nuantele unui apus de soare. Acesoriile in culori metalizate, in special incaltamintea si gentile, vor fi solutia noastra pentru a iesi din banal. In fine, primavara-vara 2016 e o declaratie de feminitate, asa ca asta se va observa din plin in imaginile incluse in TREND REPORT SS16.

Click pe imaginea de mai jos si vei avea acces la Ghidul cu recomandarile stilistilor nostri pentru femei si barbati in sezonul SS16.

TR-FBpost-colaj

Descarca de aici >> TREND REPORT SS16

1. Maritime Chic / SHOP NOW2. Metallics / SHOP NOW3. The New Romantic / SHOP NOW4. Sunset / SHOP NOW5. Modern Femininity / SHOP NOW6. Utility / SHOP NOW7. Stripes / SHOP NOW8. Modern Blues / SHOP NOW

Care din aceste 8 trenduri e pe gustul tau cel mai mult?

Incheiem cu un secret: ne-a placut mult la sedinta foto! Am filmat in timp ce toata lumea era in actiune, asa ca acum iti aratam ce a rezultat.

https://www.youtube.com/watch?v=4YRnyD7mgkA

Bucura-te de TIME TO CHANGE in stilul tau!