Mergi la conţinutul principal

Cum ne machiem de Revelion

Fiecare moment special cere o prezenta speciala...da, ne gandim la petecerea de Revelion si la cum poti sa adopti un look pe care sa ti-l amintesti peste ani. Pentru un impact extraordinar te provocam sa indraznesti un machiaj puternic care combina "smokey eyes" cu clasicele buze rosii.

Pasul 1Creeaza o baza neteda prin aplicarea unei creme hidratante si a unui fond de ten. Aplica-l din centrul fetei catre margini si intinde-l si pe gat cu ajutorul unui burete fin sau cu o pensula de obraz.

Pasul 2Aplica sub ochi un corector cu acoperire medie si intinde-l usor cu degetele pana cand il vezi ca a pastruns bine in piele. Foloseste putin si in alte zone ale fetei care au nevoie de acoperire.

Pasul 3Contureaza pometii cu o crema iluminatoare care ii pune in valoare. Adauga o pudra translucida pe toata fata si fii atenta sa fie bine intinsa mai ales in contact cu corectorul pentru a evita strangerea acesteia sub ochi.

Pasul 4Aranjeaza-ti sprancenele periindu-le in sus si acoperind golurile cu un creion sau cu fard.

Pasul 5Pentru un efect deosebit foloseste doua culori de fard (un maro neutru si un gri deschis), plus un creion de ochi negru. Incepe prin aplicarea fardului maro pe linia genelor din interior in exteriorul ochilor. Pentru a intensifica efectul si pentru a crea un look patrunzator, aplica fardul gri si amesteca-l cu cel maro. Contureaza-ti ochii si aplica rimelul pe gene atat cele sus cat si pe cele de jos.

Pasul 6Buzele rosii sunt in centrul atentiei acestui look. Pentru a amplifica culoarea si pentru a preveni intinderea rujului foloseste un primer pentru buze. Apoi aplica rujul cu o pensula si foloseste un creion in aceeasi nuanta pentru a contura forma buzelor.

Produse folosite:

Make-up Forever Face and Body - Fond de ten (shade 20) M.A.C. Prolongwear Corector (shades NC20 and NW20) M.A.C. Pro Sculpting Crema (Coffee Walnut) M.A.C. Select Loose Pudra (shade NC 5) M.A.C. Prolongwear Fard de obraz (Blush all day) M.A.C. Creion maro (Lingering) Sephora Clear Mascara Rimel M.A.C. Paint (Sublime Nature) M.A.C. Fluidline (Blacktrack) M.A.C. Fard de ochi (Typographic shade) Bobby Brown Fard de ochi (Taupe shade) Maybelline The Colossal Mascara (black) M.A.C Prep and Prime Lip M.A.C. Ruj (Ruby Woo shade) M.A.C. Creion de buze (Cherry shade)004_8402

004_8417

004_8427

004_8425