Mergi la conţinutul principal

Costumul alb

The-White-Suit-Street-Style-1050x700Costumul alb a cunoscut o revenire spectaculoasa in ultima perioada, iar noi suntem incantati de aspectul sau fin si atragator!

Cu o alura masculina ce nu poate fi trecuta cu vederea si un aspect usor rigid, costumul alb reprezinta piesa ideala pentru femeia cu un temperament puternic si o personalitate spirituala.

Cu toate ca vei descoperi o varietate de croieli – de la cele skinny pana la cele supradimensionate sau de la pantalonii crop pana la cei palazzo - esti libera sa accesorizezi si sa asortezi costumul alb asa cum iti doresti! Mai mult, acesta va fi o piesa la fel de potrivita pentru urmatorul sezon de toamna/iarna, asa ca ai putea sa faci o investitie fashion oportuna inca de pe-acum.

Sfatul nostru este sa pastrezi tocurile inalte, buzele rosii si parul aranjat, deoarece acest articol vestimentar emana rafinament prin toti porii. Si dat fiind ca noi, cei de la Fashion Days, iubim rafinamentul, am folosit acest costum alb, extrem de special, pentru a da nastere unei tinute curajoase si seducatoare!

American Retro White Suit SS14

Costum alb American Retro (acum la Fashion Days) | Geanta plic Costume National | Colier M by Maiocci | Sandale cu toc Karl Lagerfeld | Bratara Hermes | Cercei Miss Jones | Body Versace


Credits: Leandra Medine by Taylor Hill. Miroslava Duma by Vittorio Zunino Celotto. Christina Pitanguy by Timur Emek. Annie Georgia Greenberg by Kirstin Sinclair. Getty Images.