Mergi la conţinutul principal

CONCURS: TIME TO WIN A MINI

feat-RO

Primavara asta am inceput-o cu o provocare. Am lansat campania TIME TO CHANGE si ti-am propus ca macar pentru 21 de zile sa exersezi un obicei nou. Ar fi calea cea mai sigura prin care o schimbare de stil se poate produce. A trecut ceva timp de atunci, asa ca acum trecem la nivelul urmator si iti spunem: IT'S TIME TO WIN A MINI. De data asta nu mai vorbim despre un statement ci despre un CONCURS cum nu ai mai avut de multa vreme pe Fashion Days.

Masina MINI ONE din imagine poate fi a ta! La fel si unul din voucherele de cumparaturi de 500 lei oferite ca premii saptamanale, prin tragere la sorti. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi pe Fashion Days o comanda de minim 300 de lei.

Concursul se desfasoara in perioada 16 Mai - 19 Iunie 2016. Rezultatele fiecarei trageri la sorti saptamanale vor fi anuntate in pagina dedicata concursului TIME TO WIN A MINI. Regulamentul concursului este aici.

900x900_RO_TDI

Ca sa iti fie cat mai usor sa intri in concurs iti oferim un motiv bun de shopping: pe Fashion Days ai MID SEASON SALE incepand de astazi. Adica ai pana la 60% discount pentru produse din colectiile sezonului SS16.

CUMPARA ACUM din MID SEASON SALE Pentru EAPentru EL /  

MSSALE_bluzeMSSALE_gentiMSSALE_m_2MSSALE_m_1Shoppingul iti aduce recompense!