Mergi la conţinutul principal

CONCURS: Match me if you can!

Valentine's Day

Later edit:

--------

INTRA IN CONCURS: aici

--------

Cu dragostea nu prea e de joaca dar pentru ca se apropie Valentine's Day, ne-am gandit totusi sa invitam 5 cupluri sa se joace. Match me if you can! Asa suna provocarea Fashion Days de Ziua Indragostitilor. Inca nu iti spunem despre ce sau cine este vorba. Lasam insa cateva detalii care sa te convinga sa revii in fiecare zi pe blogul nostru.

Maine este prima zi si iti prezentam primul cuplu. Apoi in urmatoarele zile vom reveni cu celelalte 4 cupluri. Iata cateva indicii despre cele 5 perechi de indragostiti: calatoresc in 2 in jurul lumii, au avut o nunta ca-n povesti, au un copil minunat, ar planui o cina romantica pe Arcul de Triumf.

Ai vazut selectia din Shop pentru Valentine's Day? Iata ce am ales cu drag: Pentru EA / Pentru EL

Ti-am promis un CONCURS! Pasii sunt urmatorii:

In fiecare din urmatoarele 5 zile vom publica un interviu cu unul din cuplurile faimoase invitate in concurs. Vom descoperi cum vede fiecare stilul vestimentar al celuilalt, ce ar schimba, ce ar imprumuta si cum s-ar imbraca la o cina romantica de Valentine's Day pentru fiecare cuplu vom crea un colaj cu tinutele alese tu vei putea vota cuplul preferat premii: 5 mega URSULETI de plus de peste 1 m inaltime si 5 vouchere de 100 Lei.

Pe pagina noastra de Facebook gasesti albumul cu toate cele 5 perechi de tinute create de cuplurile din concurs. In linkurile de mai jos sunt interviurile Fashion Days cu fiecare dintre cele 5 cupluri. Regulamentul poate fi consultat si aici.

Cuplul #1: Diana & OtravaCuplul #2: Dana & RaduCuplul #3: Diana & FlorinCuplul #4: Alina & DragosCuplul #5: Ioana & Claudiu

blog_final