Mergi la conţinutul principal

Coafurile de vara ale celebritatilor

Teen Choice Award 2014 a fost nu doar o manifestare a tineretii pline de farmec, dar si ocazia afisarii unor frumuseti deosebite. Trebuie sa recunoastem ca, dupa doua luni de vara in care ne-am luptat sa reducem efectele caldurii asupra tenului si parului nostru, suntem usor descurajate cand ne facem tratamentul zilnic de frumusete. Dar cand avem cel mai mult nevoie de exemple pozitive, celebritatile isi fac loc in inima noastra prin aparitiile lor fantastice.

De aceea, dorim sa iti prezentam cateva trucuri de hairstyle pe care le poti pune in practica imediat. Foloseste-le si spune-ne, mai tarziu, cum au functionat.

Brunetele arata cel mai bine cu parul intins si ochii conturati cu creion/dermatograf negru. Kim Kardashian si Selena Gomez sunt dovada vie ca poti afisa un look intunecat chiar si cand afara se topeste asfaltul.

Kim-and-Selena

Nimic nu este mai atractiv ca o coafura intr-o parte aparent dezordonata (Nina Dovreb in stanga si Shay Mitchell in dreapta). Chiar daca pare ca se potriveste mai bine unui par lung, o coada scurta va fi la fel de frumoasa.Nina-and-Shay Descopera cea mai potrivita coafura pentru plaja pentru tine! Poti alege una mai ordonata precum Jana Kramer (stanga), cu bucle lejere realizate cu ondulatorul si usor stralucitoare prin aplicarea unui ulei de par nutritiv. De asemenea, Lea Michele (dreapta) poate fi sursa ta de inspiratie. Ea a ales onduleurile drepte cu volum. Pentru a avea parul ei, increteste suvite de par ude si usuca-le separat. Aranjeaza coafura obtinuta cu fixativ.

Jana-and-Lea

Ai tundoare bob si cateva suvite care au crescut inegal? Taylor Swift si Hilary Duff vin cu un look nou si cu solutii care pot fi mult mai usor de pus in practica decat iti imaginezi, trebuie doar sa fii dispusa sa experimentezi.  Alege sa iti faci cararea intr-o parte cu un breton dezordonat care acopera fruntea precum Taylor sau pe mijloc cu mult volum precum Hilary. Pentru un look si mai tineresc, onduleaza aleatoriu cu placa cateva suvite de par.Taylor-and-Hilary


Credits: Getty Images