Mergi la conţinutul principal

Chanel: Spring 2015 Couture

462341882_2

Karl Lagerfeld este la Chanel din 1983. De atunci incoace, rescrie in fiecare an povestea creata de Mademoiselle Coco la inceputul secolului trecut. Toata lumea se intreaba de unde are Karl Lagerfeld imaginatia asta inepuizabila? Saptamana trecuta, de exemplu, a infatisat o gradina a desfatarii, un paradis artificial intretinut cu 300 de flori din hartie care au inflorit mecanic in timpul prezentarii colectiei Spring 2015 Couture.

collage_2

collage_11

collage_3

Colectia Chanel de anul acesta este o interpretare dezinvolta a unor piese clasice. Iconicul sacou Chanel este dus la extreme: fie scurtat, devenind o bustiera, fie alungit pentru a functiona ca un mantou. Unele sacouri au fost prezentare cu tivul rasfirat, iar noi ne-am gandit instant la fire de liana. Ca accesorii, in colectia Chanel am remarcat: cizme in forma de soseta, palarii in stil eduardian, fesuri puffy cu aplicatii florale.

462341904_2

Daca, printr-o intamplare fericita, ne-am nimeri la un show Chanel, ne-am dori sa purtam sandale hot Rachel Zoe, o rochie clasica Esprit si un clutch ludic Love Moschino. Tu cum ti-ai construi tinuta daca ai fi in front-row la o prezentare Chanel?


Credits: Getty Images.