Mergi la conţinutul principal

Imprimeuri trendy de vara! Partea I

Ce iubim mai mult la sezonul primavara-vara este multitudinea de culori! Moda aprinde prin culoare totul in jurul nostru si noi forte captivante animeaza garderoba noastra. Colorate si jucause, piesele cu modele si imprimeuri invioreaza orice zi oarecum mohorata. Deci, pregateste-te sa stralucesti sub soarele verii pentru ca trendurile sunt mai hot ca niciodata!

Pentru sezonul primavara-vara 2014, cele mai mari case de moda au prezentat modele iconice care au creat trendurile despre care toata lumea vorbeste. Ne-am propus sa iti prezentam aceste modele intr-o serie de articole . Astfel, vei descoperi care ti se potrivesc mai bine! Stai pe aproape!

Giorgio Armani - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2014

Giorgio Armani

Vara aceasta, arta si moda s-au reunit intr-un mod unic si foarte expresiv, imposibil de a-i rezista! Culorile puternice asemanatoare celor din picturile abstracte, liniile late si formele neregulate creeaza modele spectaculoase, care renasc in designul rochiilor de vara.Arta moderna a prins viata in aproape toate prezentarile de moda ale colectiilor primavara-vara. Chanel, Prada, Giorgio Armani, Celine, Jil Sander, Vivienne Westwood si Antonio Marras sunt doar cateva dintre cele care au propus piese de o valoare exceptionala care ne-au impresionat.

Te-a convins acest trend? Are o singura regula: nu exista limita in ceea ce priveste culorile si cu cat sunt mai intense cu atat este mai bine! Iata cateva dintre ele:

Colorful Prints SS14

Jil Sander, Vivienne Westwood, Antonio Marras

Chanel SS14 02

Chanel


Credits:  Vittorio Zunino Celotto, Andreas Rentz, tripe down Segretain, Pier Marco Tacca, Getty Images.