Mergi la conţinutul principal

Cele mai dorite produse acum cu EXTRA DISCOUNT

fdro_MidSeason_FBpost_v2_amu_300415

Chiar nu mai e nevoie de introducere pentru ceea ce urmeaza sa spunem: colectiile primavara-vara 2015 au in perioada asta reduceri de pana la 30%. In plus, weekend-ul asta cand faci shopping pe Fashion Days mai primesti un EXTRA DISCOUNT de 20%. Acest cupon e valabil pentru cumparaturi de minim 250 Lei, in perioada 8-10 Mai. Foloseste codul MIDSSN20. 

Ca sa-ti facem weekend-ul weekend, adica sa muncesti cat mai putin, ti-am facut o selectie de produse foarte cautate pe care le gasesti discountate. Noua ne plac mult dungile iar faptul ca se numara in tendintele SS15 e o confirmare ca inima noastra e la zi cu moda ;) Pentru vara iti recomandam tonuri de beige, roz pal, nude ... chestii care sa nu atraga prea tare atentia soarelui.

collage_1_stripes

SHOP NOW >> 1 / 2 / 3 / 4 / 5

collage_2_nude

SHOP NOW >> 1 / 2 / 3 / 4

Ca sa-ti faci niste calcule de shopping, iti mentionam cateva din brandurile pe care le-am inclus in Mid-season SALE: French Connection, Vero Moda, Esprit, Pepe Jeans London, Levi's, Emporio Armani, Le Coq Sportif, Vila. De fapt, cel mai simplu e sa revii zilele astea pe Fashion Days si sa te uiti dupa stampila portocalie pe care scrie MID-SEASON SALE.

SHOP NOW >> MID-SEASON SALE!