Mergi la conţinutul principal

Ceasurile Kenneth Cole New York

gif_watches_2

Kennneth Cole a fost desemnat de revista People drept "Cel mai sexy om de afaceri al anului".  Asta se intampla in 1998, insa chiar si in zilele noastre, la 61 de ani, Kenneth Cole arata foarte bine. Ce este si mai interesant la designerul nascut in Brooklyn este faptul ca de mai bine de 30 de ani sustine tot felul de cauze sociale. Se pare ca el ar fi fost primul designer care a sustinut public lupta impotriva virusului HIV. Daca ai cateva minute in plus, arunca o privire pe arhiva campaniilor publicitare lansate de el de-a lungul timpului.

FTD_v2

Afacerea lui Kenneth Cole are mai multe verticale: imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Linia Kenneth Cole New York este cea care include si ceasurile din imaginile noastre. Timp de 2 zile, pe Fashion Days gasesti ceasuri high-end Kenneth Cole pentru femei si barbati, reduse pana la -28%. Garantia este de 2 ani.

kenneth_cole_w_03kenneth_cole_w_02kenneth_cole_w_01

Ce ne-a placut cel mai mult la Kenneth Cole este ca tot ceea ce face e pentru un motiv, ca in spatele fiecarei colectii este un statement. Exact acest lucru iti propunem si noi: cumpara un ceas Kenneth Cole pentru tine sau pentru o persoana la care tii mult. Un astfel de cadou va fi, desigur, o investitie pe care o vei aprecia in timp!

Cumpara un ceas de dama |  Cumpara un ceas barbatesc |

keneth_cole_men_03keneth_cole_men_02keneth cole_men_01

 


 

Credits: Getty Images.