Mergi la conţinutul principal

Castigatorul marelui premiu Fashion Days - MINI ONE

Norocosul FASHION DAYS este Catalin Bucur. Fidelitatea i-a fost rasplatita prin castigarea marelui premiul din concursul TIME TO WIN A MINI. Mai jos, ne impartaseste cum a primit vestea si ce cumpara de la Fashion Days!

_TDR3407

1. Cum ai primit vestea - ca ai câștigat un MINI la concursul Fashion Days ?Am fost mai mult decat placut surprins. Am plasat ca în fiecare luna o comanda la Fashion Days împreuna cu sotia și automat am fost înscrisi în concurs. Cumpăram foarte des de la Fashion Days, suntem mereu mulțumiti de produsele de calitate pe care le livrează rapid și cel mai mult ne atrage/incanta diversitatea de branduri pe care le pun la dispoziție clientilor. Sunt obișnuit sa primesc vouchere cadou și vouchere de discount de la ei, dar nu o mașină...sunt surprins precum spuneam.

2. Cum te simți ca un nou posesor a unui automobile MINI ONE? Ai mai fost câștigător și la alte concursuri?Sunt tare bucuros și ma simt foarte norocos, este pentru prima oara când câștig o mașină la un concurs. Soția mea este cea mai încântată, ea este de fapt câștigătoarea.

3. De cât timp ești client Fashion Days?Sunt client Fashion Days de mai bine de 3 ani, si ma pot considera un client fidel.

4. Ce cumperi mai des de pe Fashion Days? Care sunt brandurile tale preferate?Eu și soția mea cumpăram atât îmbrăcăminte cât și incaltaminte. Eu prefer brandurile de articole sportive precum: adidas, New balance, Asics etc, în timp ce soția este încântată de Zee Lane, Calvin Klein, United Color of Benetton etc.

5. Vei mai participa și alte concursuri?Cu siguranta! Dacă se vor mai organiza astfel de concursuri și în viitor...de ce nu? Poate voi fi din nou eu castigator.

_TDR3495_TDR3446_TDR3339_TDR3331_TDR3328