Mergi la conţinutul principal

Fashion never sleeps

Black_Days_TDI

Black Days a debutat la Fashion Days cu un Black Friday mult asteptat si a continuat in acelasi ritm, cu un weekend de shopping intensiv. In ultimele 72 de ore, mai mult de 50.000 de produse au fost disponibile pe site-ul nostru, la preturi mai mici ca oricand. Cele mai dorite branduri cu pana la 90% discount, au intampinat pasionatii de cumparaturi. Intr-un numar atat de mare, incat au aparut si momente de "Blackout".

Tarziu in noapte sau la primele ore ale diminetii, cei mai norocosi dintre noi au profitat din plin de ofertele speciale si s-au pregatit pentru schimbarea fiecarei zile a acestui nou sezon. Pentru ca "Fashion never sleeps", iar acelasi lucru este cu siguranta valabil si pentru shopping.Ne-am lasat in continuare inspirati de culoare vedeta a acestei perioade si dedicam aceasta saptamana tinutelor "All Black". Sunt tot timpul la moda, te salveaza intr-o multime de situatii, impactul vizual este puternic mai ales daca alegi sa asociezi texturi diferite in acelasi outfit.

Si cu siguranta nu credem ca este doar o culoare a sezonului rece. Chiar si Marc Jacobs s subliniat puterea negrului in colectia Spring/Summer 2014 pentru Louis Vuitton!Asa ca hai sa ne bucuram impreuna de: 7 Black Days of Fashion!

Acum e momentul sa deschizi sifonierul si spune "bun venit" schimbarii. Pentru ca inca o data - Black or Not, Every Day is a Fashion Day.