Mergi la conţinutul principal

Best of Summer - Mihaela Glavan

 mihaela glavan

Mihaela Glavan este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati designeri de incaltaminte din Romania, iar noi ne mandrim cu faptul ca incaltamintea creata de ea este o prezenta obisnuita pe Fashion Days! Era de asteptat sa o invitam si in campania Best of Summer ...

Mihaela Glavan ne dezvaluie in exclusivitate topul destinatiilor de vacanta ale familiei sale!

Barcelona / SpaniaFascinatia lucrarilor lui Gaudi si bucuria de a le revedea alaturi de copiii mei, plaja de la Barceloneta, vibe-ul bun al unui oras viu, cu oameni superbi.

 mihaela glavan

Cadaques / SpaniaIncarcat cu energia artistica a lui Dali si Picasso, Cadaques este un sat pescaresc cu case albe si golfuri divine. Aici mi-am sarbatorit ziua de nastere, alaturi de familie si am savurat mancaruri rafinate din bucataria mediteraneana.

 mihaela glavan

Disneyland / ParisMagia unui loc cu povesti si personaje indragite din filmele de desene animate. Ne-am distrat grozav impreuna cu copiii nostri!

 mihaela glavan

Lasa-te inspirata de colectia Mihaela Glavan pentru Fashion Days AICI!

Vezi selectia noastra Best of Summer AICI!

Citeste mai multe recomandari din seria BEST OF SUMMER:

* Andrei Chirila - top 3 melodii in playlistul de vara* Alex Galmeanu - top 3 apusuri de soare in lume* Laura Cosoi - top 3 deserturi de vara delicioase* Razvan Crisan - top 3 bauturi m60 de incercat vara asta.* Alin Zainescu - top 5 hot spots in Bucuresti de incercat vara asta.* Iulia Sas - top 3 destinatii de vacanta pentru vara 2015.

Imagini din arhiva personala.