Mergi la conţinutul principal

Best of Summer – Andrei Chirila

andrei chirila

Andrei Chirila este Head of Merchandising in echipa Fashion Days, omul care se asigura ca numai cele mai bune selectii de produse sunt incluse in campaniile pe care tu le adori. Asta inseamna ca isi gaseste inspiratie peste tot: in noile campanii de imagine ale brandurilor, in calatorii, muzica sau filme! De aceea ne bucuram ca a dat curs invitatiei in campania noastra Best of Summer si ne dezvaluie cateva lucruri care l-au inspirat in aceasta vara.

Iata top 3 melodii in playlistul sau pentru vara aceasta!

1. Chemical Brothers – Gohttps://www.youtube.com/watch?v=LO2RPDZkY88

2. Pharrell Williams – Freedomhttps://www.youtube.com/watch?v=LlY90lG_Fuw

3. Woot - Don't Youhttps://www.youtube.com/watch?v=j2DcWFvdvb8

Si pentru ca este mereu la curent cu evenimentele si in miscare, l-am rugat sa ne mai dezvaluie cateva lucruri despre el. Iata Best of Summer in perspectiva lui Andrei Chirila!

Top 3 activitati preferate vara asta:1. roof top party-uri si festivaluri in aer liber2. tenis de camp3. calatoria in Delta Dunarii

Top 3 filme preferate vara asta:1. 'Ex-Machina'2. 'The Age of Adeline'3. 'Danny Collins'

Vezi selectia noastra Best of Summer AICI!

Citeste mai multe recomandari din seria BEST OF SUMMER:

* Alex Galmeanu - top 3 apusuri de soare in lume* Laura Cosoi - top 3 deserturi de vara delicioase* Razvan Crisan - top 3 bauturi m60 de incercat vara asta.* Alin Zainescu - top 5 hot spots in Bucuresti de incercat vara asta.* Iulia Sas - top 3 destinatii de vacanta pentru vara 2015.

Imagini din arhiva personala.