Mergi la conţinutul principal

BCBGMAXAZRIA FW14

BCBGMAXAZRIA a celebrat a 25-a aniversare la Saptamana Modei din New York, defiland cu o colectie care are mai degraba legatura cu natura decat cu tehnologia, in ciuda publicului obsedat de gadget-uri, care a fost prezent la eveniment (inclusiv Coco Rochas).

Lubov Azria, directorul de creatie al BCBGMAXAZRIA Group, a declarat ca inspiratia pentru aceasta colectie a venit de pe meleagurile Louisianei si peisajele naturale regasite in luncile raurilor. Si intr-adevar, se pare ca juxtapunerea de reflexii, apa si cer, a fost cheia in stabilirea nuantelor de albastru si a tonurilor naturale in noua colectie FW14.

Primul contact cu aceasta colectie i-a lasat pe editorii nostri fara replica. Ne-au placut in special tiparele cu sectiuni trasate egal, in diferite nuante care afisau o serie de tonuri de turcoaz, bleumarin, gri, rosu si maro camel. Ne-au dus cu gandul la vazele realizate din ceramica, iar transpuse pe siluete feminine au un efect splendid. Credem ca acesta ar putea fi un trend ce se va gasi si in colectia de toamna.

Jachete si paltoane cu un efect asemanator celui 3D, in majoritatea cazurilor realizat prin suprapunerea mai multor straturi realizate din blana si pelerine fermecatoare, ne-au facut sa iubim aceasta colectie.

Te-ai intrebat vreodata de la ce vine BCBG? “Bon chic, bon genre”! Ne place acest motto si incercam sa il integram in tinutele noastre in fiecare zi.

Si daca nu ai observat inca, am avut o rochie BCBGMAXAZRIA in spotul nostru TV. Uita-te dupa fata in verde aici...


Credits: Video shared via Fashion Channel. Frazer Harrison (Getty Images).