Mergi la conţinutul principal

Atunci si acum - Justin Timberlake

Justin Timberlake

Prima aparitie masculina in seria noastra de evolutie vestimentara a celebritatilor este unul din cele mai celebre staruri pop ale generatiei sale: Justin Timberlake. Poate nu iti mai aduci aminte de perioada 'NSync si stilul vestimentar al lui Justin inainte de a incepe o cariera solo, dar cu siguranta vei fi uimita de diferenta intre atunci si acum!

Justin Timberlake a avut o evolutie vestimentara dificila putem spune, dar credem ca acum a ajuns la un moment in viata lui cand isi exerseaza un simt impecabil al stilului. Iata mai intai cateva exemple din trecut, cu care sigur nu se mandreste!

Justin Timberlake

1. Etapa 'boyband'Robbie Williams si Beyoncé sunt doar doua exemple celebre care au trecut prin aceasta faza: alegerile chestionabile ale unui teen idol. Justin este 'vinovat' pentru tinute ce include: salopete, imprimeuri prea puternice, pantaloni baggy si cercei, alaturi de parul blond platinat!

2. Etapa 'Britney'Faza Britney inseamna tinute coordonate, palarii de cowboy si ochelari de soare imensi sau look-uri denim din cap pana in picioare. Singurul lucru bun din toata aceasta faza este faptul ca Justin reusea sa o eclipseze pe Britney Spears de fiecare data!

3. Etapa cu palariiPalaria fedora tocmai devenise accesoriul preferat in anii 2000 si Justin era responsabil de acest trend. El a purtat palarii cu orice fel de outfit, casual, de ocazie sau sport, demonstrand doar cat de usor se poate distruge o tinuta.

Justin Timberlake

4. Etapa 'Suit&Tie'Am celebrat cu totii etapa in care Justin Timberlake si-a definit cu adevarat stilul, un stil matur, sofisticat, perfect. El a renuntat la accesorii inutile si artificii de stil deloc potrivite unui barbat modern si a recurs doar la costume de designer, negru, tuxedo uneori – imaginea unui gentleman perfect.

5. Etapa 'style icon'Astazi Justin Timberlake este unul din cele mai celebre fashion icon-uri masculine. Inspirat de figuri clasice: Frank Sinatra, Dean Martin sau Johnny Cash, Justin reuseste sa fie mereu admirat. Costumele sale de scena pentru turneul mondial '20/20' au fost create de incredibilul Tom Ford, care pare a fi stilistul personal al vedetei.

Spune-ne parerea ta despre evolutia lui Justin Timberlake in comentarii mai jos!

Citeste si articolul nostru despre evolutia vestimentara a celebrei Beyonce aici.


Imagini: Getty Images.