Mergi la conţinutul principal

STILUL CELEBRITATILOR DIN ZODIA FECIOARA

Astrologia ne face sa simtim ca traim si este plina de posibilitati! –  a spus Kurt Vonnegut noi il credem. Si mai credem cu tarie si in moda! Asa ca, pentru a combina cele doua elemente, continuam cu seria Astro Famous.

Dupa prezentarea stilului vizibil al zodiei Leu,  este timpul sa admiram delicatele si minutioasele reprezentante ale zodiei Fecioara.

 

 

Rachel Bilson, Beyonce & Claudia Schiffer

Rachel Bilson, Beyonce & Claudia Schiffer (Imagine: Getty Images)

 

Femeilor din zodia Fecioarei le place sa fie inconjurate de item-uri de cea mai buna calitate, fie ca este vorba despre articole vestimentare, pantofi sau bijuterii.

 

Imagine: Getty Images

Imagine: Getty Images

 

Claudia Schiffer si Beyonce aleg sa-si evidentieze talia prin intermediul taieturii topului sau curele slim si atrag cu siguranta atentia la orice eveniment. Fecioarele sunt persoane intotdeauna dispuse sa incerce noi trenduri dar, de obicei, le combina cu piese clasice, eterne. Tonurile neutre, de pamant, li se potrivesc si reflecta atitudinea lor, de persoane “cu picioarele pe pamant”, dar o atingere patrunzatoare de burgundy completeaza arsenalul culorilor acestei zodii, intr-o maniera sofisticata.

 

ClaudiaSchiffer-Beyonce

Claudia Schiffer & Beyonce (Image: Getty Images)

 

Sa ne indreptam privirea spre celebritati ca Rachel Bilson sau Cameron Diaz. Vom observa ca femeile zodiei Fecioara acorda mare importanta detaliilor, fiind puse la punct cu orice ocazie, chiar si atunci cand vine vorba de cel mai casual outfit.

 

Rachel Bilson & Cameron Diaz (Image: Getty Images)

Rachel Bilson & Cameron Diaz (Image: Getty Images)

 

Alb, roz si violet sunt culorile preferate ale unei reprezentate de exceptie a zodiei fecioarei - Blake Lively - iar detaliile care fac outfitul acesteia sunt cu siguranta cele care ies in evidenta de cele mai multe ori, fie ca este vorba despre pantofi Stiletto, geanta sau piese exceptionale de bijuterii.

 

Blake Lively (Image: Getty Images)

Blake Lively (Image: Getty Images)

 

Am pregatit o selectie speciala pentru voi, Fecioarelor! Este timpul pentru Astro Shopping!